Outils pour utilisateurs

Outils du site


скъпите_клипове

От тази седмица на стартира първият етап от наградите на медията, която пуска само българска музика - номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклипове. Въпреки страна изстискване фензини всеки път инди-рок герой подписва големи етикет сделка, праведни звезди postpunk от Hüsker Ɗu до Soundgarden са се присъединили към корпоративния свят, без да се обезстойностявайки музиката им. По-често, отколкото не, амбициозен ляво на набиране ленти галантно се придържат към принципите си, Скъпите Музикални Клипове тъй като те се потопите в дълбините на търговски провал.Почтеността е тежко бреме за тези, които се опитват да мащабирате класациите.

Някои хора не вземат под внимание тези факти, като твърдят, че това са крайни примери и че повечето клипове в действителност не са толкова лоши. Други дори казват, че те самите не смятат видеоклиповете за шокиращи и отвратителни. Но това не показва ли, че поради честото гледане на такива клипове са загубили чувствителността си? Кейси, младият мъж, цитиран в началото, признава: „Ако не си поставиш ограничения, онова, което в началото ти се е струвало скандално, постепенно се превръща в нещо обикновено. Подсъзнателно започваш да искаш все повече и да приемаш спокойно нещата, които преди си смятал за шокиращи.

Крадяха всичко - нафта от малкото джипове и камиони, които още бяха в движение, сух хляб и помия за свинете на село от столовата, топове хартия от канцеларията, спално бельо от склада, дори съвсем ненужни неща. 4) Не се отнасяйте враждебно към конкуренцията, напротив търсете я и станете партньори с нея, Скъпите Музикални Клипове пишете по вече съществуващите във вашата ниша форуми и сайтове, споделяйте мнения, текстове, клипове.

скъпите_клипове.txt · Dernière modification: 2019/04/25 08:28 par sadyec7993